10 Engelse Mijlen van St.-Anna

Beginnend op Zaterdag 23 september 2017 11:00
Geplaatst door Hardlopend Nederland
0518-491363
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 16-20 km
Hits: 720

OVERIGE INFORMATIE:SPORTVERENIGING FRIESLAND ORGANISEERT ZATERDAG DE 10 ENGELSE MIJLEN VAN ST.-ANNA.
Sportvereniging is zaterdag al weer actief, nu op Het Bildt, met de 10 EM van St.-Anna.
Deze loop telt mee van de clubcompetitie van SV Friesland dus wordt het druk in St.-Anna zeker nu ook de weersvoorspelling mooi hardloopweer is.
Vanaf half 10 kunnen de deelnemers zich aanmelden in het sportcafé van De Bildtse Slag. Voor vijf euro mag men meelopen en keuze maken uit 5 of 10 of 16.1 km 10 engelse mijl dus.
De route gaat via het mooie schelpenpad om de Wissel en naar de tunnel bij De Blikvaart, hier gaat de 5 km terug naar de finish, de 10 km gaat samen met de 16.1 km naar Berltsum en om het Glazenstadgebied en via Bitgum via de Langhuisterweg gaat men weer terug naar de finish bij de sporthal.
Er worden 150 a 200 deelnemers aan de start verwacht. Er is drie keer verzorging onderweg en na de finish. Het Angels Verkeerregelaars team zorgt voor de veilige oversteekplaatsen. De route is met kalkpijlen aangegeven. De snelste lopers ontvangen na de finish een aardigheidje als herinnering.
Uitslagen en fotoreportage komen op de site www.svfriesland.nl

Afstanden: 5-10-16 km

Locatie: Sporthal De Bildtse Slag

Organisatie: SV Friesland

 

Alle evenementen welke op deze website zijn vermeld zijn met de hand gecontroleerd op hun juistheid. Ondanks dat wordt je geadviseerd altijd de juistheid van de gegevens na te gaan bij de organisatie van het betreffende hardloopevenement.
Hardlopendnederland.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of fouten in de inhoud van deze website.