Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

De Knipeloop

Beginnend op Zaterdag 4 maart 2023 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0646437571
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 11-15 km
Hits: 4105

OVERIGE INFORMATIE: 
Atletiekvereniging AV Heerenveen
cpahoaaft551a4rcim1a ·
5 maart Knipecross: De nieuwe routes staan online. Schrijf je ook in voor de afsluitende wedstrijd van de wintercompetitie.
https://avheerenveen.nl/av-heerenveen-wintercompetitie.../ https://avheerenveen.nl/wintercompetitie/ en op https://avheerenven.nl/agenda/knipecross/

Afstanden: 5,5 - 11 km

geen jeugdloop 2018

Locatie: Read Swart Klubhuis

Organisatie: AV Heerenveen

 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl