Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

City Pier City Halve marathon Den Haag

Beginnend op Zondag 25 september 2022 14:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Noord-Holland, 21 km
Hits: 5136

OVERIGE INFORMATIE: Afstanden: 21.1 km Locatie: Koningskade Organisatie: St.Citypiercityloop zondag 13 maart 2022. Den Haag: CPC4ALL van 1 km, Triodus Jeugdloop van 1 km (traditioneel met Ernst & Bobbie), TJeugdloop van 2,5 km, Business Runs van 5 km, 10 km en halve marathon, 5 KM Loop, 10 KM Loop en de Halve Marathon.

 

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl