Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Merenloop Grou

Beginnend op Zondag 12 maart 2023 13:30
Geplaatst door Jan Kooistra
0642-511282
Categorie├źn: Friesland, 1-4 km, 5 km, 10 km, 11-15 km
Hits: 5960

OVERIGE INFORMATIE:
Merenloop Grou 2022
Wie herkent het niet de wandeltocht van 2020 en het hekje springen van de hardloopwedstrijd van 2020. Na dit weekend ging ons land op slot en dat zou anderhalf jaar duren. Nu is er voorzichtig positivisme voor 2022. Het lijkt dat de beperkingen en regels worden versoepeld. Voorzichtig zijn we in gesprek geweest als Merenloop commissie. Er is zelfs al voorzichtig een datum genoemd 12 maart de wandeltocht en 13 maart de hardloopwedstrijden. Er zal eerst nog veel werk gedaan moeten worden om het allemaal voor elkaar te krijgen. Houd deze pagina in de gaten, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.
 www.merenloop.nl vanaf 1 december op die dag begint ook de voorinschrijving.

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl