Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Asser Stadsloop 2022

Beginnend op Zondag 12 juni 2022 15:00
Geplaatst door Jan Kooistra
06-15029393
Categorie├źn: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 2738

OVERIGE INFORMATIE: 
14.50 uur Startvak 5 KM open
15.00 uur Start 5 KM (incl. bedrijvenloop)
15.02 uur Startvak 10 KM open
15.10 uur Start 10 KM Kies uit maar liefst vijf afstanden
Hou jij van hardlopen en wil jij de uitdaging aangaan? Naast de vertrouwde afstanden kun je bij de nieuwste editie van de Asserstadsloop ook kiezen voor de 3 of 15 KM. Beginnende hardlopers hopen we op deze manier een mooie loopafstand te bieden en de echte fanatiekelingen kunnen zichzelf nog meer uitdagen. Zo zit er voor iedereen wat bij! 
hou jij van hardlopen en wil jij de uitdaging aangaan? Schrijf je dan in voor de 5 of 10 km van de Asserstadsloop. Het parcours loopt deels door het centrum, maar ook door een mooi bosgebied. Voor kids is er de 1 km!
Sport 
Afstanden: 5-10 km Locatie: Collardslaan  Organisatie: U2-Speed

 

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl