Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

RCN Roggebergloop Appelscha

Beginnend op Zaterdag 3 september 2022 11:00
Categorie├źn: Friesland, 5 km, 10 km, 21 km
Hits: 7740

OVERIGE INFORMATIE:

Afstanden: 5 - 10 - 21 km

Locatie: camping de roggeberg

 Op zaterdag 5 september 2020 wordt vanaf 11:00 uur de RCN Roggeberg Loop gehouden.

Het parcours is dit jaar hetzelfde als vorig jaar.
Op verzoek van Staatsbosbeheer worden zoveel mogelijk de fiets routes gemeden en wordt meer gebruik gemaakt van zandpaden.
Hierdoor is het een beetje zwaarder dan andere lopen.
De start is op het terrein van RCN de Roggeberg.

De 21 km start richting de Bongerd en het Bruine Suikerpad, onder de N381 richting het Bezoekerscentrum, daarna een rondje om de Kale Duinen en het Groote Veen heen via het heuvelpad weer terug naar de N381, hieronder door en dan het laatste stuk via bos en hei weer terug naar RCN de Roggeberg.

Het parcours van de 10 km loopt ongeveer 6 km over dezelfde route als de 21 km en daarna richting de Kale Duinen. Hier zit een stuk pittig zandpad bij. Hier een mooi uitzicht op de Kale Duinen en dan via het schelpenpad betonpad bij de Kraaiheide Pollen weer terug naar RCN de Roggeberg waar de finish is.

Het 5 km parcours start op het terrein van RCN de Roggeberg 2 km hetzelfde parcours als de 21 en 10 km. Na de spitsing rechts door een smal bospad en de Kraaiheide Pollen weer terug naar de finish op het terrein van RCN de Roggeberg.

De startplaats is bij RCN de Roggeberg.
De uitslagen en foto's zijn de volgende dag op deze site te raadplegen.
Verdere inlichtingen vind u op de RCN de Roggeberg Loop pagina

Voorinschrijven

Inlichtingen

Rink Post 06-53 39 68 21
Siem Hiemstra 06-53 35 01 02

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl