Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

10 van St.-Anna

Beginnend op Zaterdag 24 september 2022 11:00
Geplaatst door Hardlopend Nederland
0518-491363
Categorieën: Friesland, 5 km, 11-15 km, 16-20 km
Hits: 4481

OVERIGE INFORMATIE:

Na een aantal maanden stil zitten zijn we eindelijk weer los! En het is nu al een groot succes!

Ondanks dat we weer gaan beginnen is het belangrijk ons aan de maatregelen te houden die zijn afgegeven door de overheid! Wij vragen hiervoor ook je medewerking als je bij één of meerdere lopen mee gaat doen.

????????? ??????????:
✘ Start en finish:
Sporthal de Bildtse Slag
Hartman Sannesstraat 9
9076 EB Sint Annaparochie

✘ Inschrijfgeld:
€5,00 Leden
€6,00 Niet-leden

✘ Inschrijven:
Online via www.svfriesland.nl (zomerlopen / loopkalender 2020 in menubalk)
Aan de start vanaf 09:00 uur

✘ Afstanden
5 - 12 en 16 KM

✘ let op! Je tekent bij iedere loop een gezondheidsverklaring.
SPORTVERENIGING FRIESLAND ORGANISEERT ZATERDAG DE 10 ENGELSE MIJLEN VAN ST.-ANNA.
Sportvereniging is zaterdag al weer actief, nu op Het Bildt, met de 10 EM van St.-Anna.
Deze loop telt mee van de clubcompetitie van SV Friesland dus wordt het druk in St.-Anna zeker nu ook de weersvoorspelling mooi hardloopweer is.
Vanaf half 10 kunnen de deelnemers zich aanmelden in het sportcafé van De Bildtse Slag. Voor vijf euro mag men meelopen en keuze maken uit 5 of 10 of 16.1 km 10 engelse mijl dus.
De route gaat via het mooie schelpenpad om de Wissel en naar de tunnel bij De Blikvaart, hier gaat de 5 km terug naar de finish, de 10 km gaat samen met de 16.1 km naar Berltsum en om het Glazenstadgebied en via Bitgum via de Langhuisterweg gaat men weer terug naar de finish bij de sporthal.
Er worden 150 a 200 deelnemers aan de start verwacht. Er is drie keer verzorging onderweg en na de finish. Het Angels Verkeerregelaars team zorgt voor de veilige oversteekplaatsen. De route is met kalkpijlen aangegeven. De snelste lopers ontvangen na de finish een aardigheidje als herinnering.
Uitslagen en fotoreportage komen op de site www.svfriesland.nl

Afstanden: 5-10-16 km

Locatie: Sporthal De Bildtse Slag

Organisatie: SV Friesland

 

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl