Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Dwingelerveld-loop Dwingeloo

Beginnend op Zaterdag 29 oktober 2022 10:30
Geplaatst door Jan Kooistra
0617-877996
Categorieën: Drenthe, 10 km, 11-15 km
Hits: 5331

OVERIGE INFORMATIE:
De inschrijving is geopend! Doe mee met de Dwingelderveldloop op zaterdag 30 oktober. Dit jaar hebben we 2 afstanden: 10 en 15 km. Ga naar inschrijven.nl en schrijf je in. Dit jaar is alleen voorinschrijven mogelijk (t/m woensdag 20 oktober).
 Info & inschrijven: www.dwingelderveldloop.nl 
vanaf 10:30 uur.
De start voor de Dwingelderveldloop is op het terrein van het zwembad ‘De Paasbergen’.
Parkeergelegenheid: parkeerterrein van het naburig Planetron, in weilanden langs de toegangsweg naar Camping Torentjeshoek en bij Camping Torentjeshoek zelf. Verkeersregelaars wijzen u de weg.
Zwembad ‘De Paasbergen’
Anserpad 2
7991 SC Dwingeloo
 06-23535870 (Mirjam Mooij).

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl