Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Wielentrial Grote Wielen Leeuwarden

Beginnend op Zondag 13 november 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0582-123957
Categorie├źn: Friesland, 1-4 km, 6-9 km, 16-20 km
Hits: 5684

OVERIGE INFORMATIE: 
Wielentrail 14 november 2021
Deze derde Wielentrail is een uitgelezen kans om kennis te maken met het fenomeen trail. Een snelle eindtijd is niet het belangrijkste wel het genieten van de natuur en het lopen op een avontuurlijk parcours over gras en smalle paadjes op hoofdzakelijk onverharde ondergrond. De te lopen 18,3 km is zwaarder dan een wegwedstrijd en het behalen van de finish is een prestatie op zich. Je moet niet bang zijn voor natte voeten en met goede (trail)schoenen (profiel met bijvoorbeeld nopjes) ben je in het voordeel.
Is de 18.3 kilometer te lang, probeer dan de nieuwe 6.8 kilometer.
Voor de kids is er de 1 kilometer. Na afloop kun je dan douchen en wachten tot je vader en/of moeder finisht. Dat kan buiten, maar ook binnen in de kantine van Copini Buitensport.

Starttijden
11:00 uur 1 km KidsRun
11:15 uur 18.3 km
11:20 uur 6.8 km
Startplaats
Nabij de Outdoor centrum Copini, Leeuwarden, Butlan 4, 8926 XH Leeuwarden. (vlak voor Restaurant Grote Wielen)

Parkeren
In de Groene Ster en dan oversteken bij de verkeerslichten naar de Grote Wielen.

Inschrijven
Inschrijven t/m vrijdag 13 november via onderstaande button en op de dag zelf tot 10:45 in de kantine van Copini Buitensport.

Afstanden:18.3-6.8 km en kidsrun

Locatie: Grote Wielen

Organisatie: AV Lionitas

 

 

┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl