Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Slachterin Wommels

Beginnend op Zaterdag 19 november 2022 11:00
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, 21 km
Hits: 7239

OVERIGE INFORMATIE:SV FRIESLAND ORGANISEERT 18e SLACHTERIN/HALVEMARATHON IN WOMMELS
De sportvereniging Friesland uit Sint.-Jabik organiseert bijna wekelijks een prestatieloop waar een ieder aan kan deelnemen. zaterdag 19 november de Slachterin/Halve marathon van Wommels over 5-10-21.1 km. Start 11.00 uur.
Deze start is aan de rand van het dorp Wommels dicht bij de tunnel waar men veilig op het parkoers richting Kubaard en Slachtedyk kan lopen. Ook dit keer verwacht men rond de 350 deelnemers, de Gemeente gaf een vergunning af om deze loop te organiseren met voorwaarde dat de auto’s niet bij de winkels worden geparkeerd maar bij It Dielshûs, bij de school of bij het verzorgingshuis waar voldoende ruimte is om te parkeren. Parkeerwachten staan bij de Jumbo en de Terp om lopers met auto door te verwijzen naar de parkeerplaatsen.
Inschrijven voor de Slachterin kan vanaf half 10.00 tot 10.45 uur in Het Dielshûs Het Bosk 41 8731 BK Wommels. Hier is ook kleedgelegenheid voor de mannen en vrouwen. Wie na afloop wil douchen kan terecht bij de Tennisvereniging bij start en finish Het inschrijfgeld is maar € 5,00 en wie een medaille wil kan die na het volbrengen kopen bij Josefien in het secretariaat. voor € 3,00 Ook de waardevolle voorwerpen kun je er af geven. De start dus aan de rand van het dorp, kleding wordt meegenomen naar de finish, deze is naast de kaatsarena en Partycentrum It Dielshûs.
Onderweg is er voldoende verzorging, lauw water, en na de finish bouillon, thee, vruchtendrank, fruit en ontbijtkoek. In het Dielshûs heeft men heerlijke snert te koop. De tijden en startnummers worden handmatig genoteerd de uitslag komt op de site www.svfriesland.nl ook de fotoreportages en verslag staan hier de volgende dag op. De EHBO is aanwezig voor mocht het nodig zijn medische hulp te verlenen. De routes zijn uitgezet door Ultsje Wiersma en Wietse Jonker, zij regelden ook de vrijwilligers, accommodatie, ehbo etc. De route is aangegeven met kalkpijlen en bordjes.
Prijzen voor de snelste lopers worden niet gegeven, iedereen die de finish haalt is winnaar.


Afstanden: 5 - 10 - 21 km

Locatie: t'Dielhus

Organisatie: SV Friesland

Afstanden: 5 - 10 - 21 km

Locatie: t'Dielhus

Organisatie: SV Friesland

 

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag666
Gisteren613
Deze week4192
Deze maand22175
Totaal2092794
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 13
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl