logoHN
valkeventproduction
startbewijshulp

Santa-run Leeuwarden

Op Zaterdag 22 december 2018
Geplaatst door Hardlopend Nederland
Categorieën: Friesland, 6-9 km
Hits: 1042

OVERIGE Stap in de schoenen van Santa voor het goede doel!
ROTARY SANTA RUN LEEUWARDEN·MAANDAG 8 OKTOBER 2018
Op zaterdagmiddag 22 december a.s. vindt alweer de vijfde editie plaats van de Santa Run in Leeuwarden. Dat betekent feest! De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad. Deelnemen is niet alleen pret voor jong en oud. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel. Stap daarom ook in de schoenen van Santa. Loop de run met vrienden, collega’s of je gezin. Of maak er in je eentje een knotsgek looprondje van. Strik alvast je veters en schrijf je nu in!
Een doldwaze en heel relaxte loop
De Santa Run is een feestje voor het hele gezin. Hardlopen mag, wandelen is ook prima. Zolang jij verkleed als Santa je beste humeur maar laat zien. Doe om 13:30 uur gezellig mee aan de warming-up op het Zaailand. En stort je na afloop van de Santa Run direct op de afterparty in De Harmonie. Tijdens dit speciale lustrumfeest zijn er allerlei optredens, een verloting, kinderactiviteiten en veel meer. Klaar voor de start? Schrijf je nu in!
Nodig je vrienden uit
Met deze spontane uitnodiging trek je iedereen over de streep! Open hier de uitnodiging en stuur deze door direct naar je familie, vrienden, collega’s en kennissen.
Zaterdag 22 december 2018
Stap in de schoenen van Santa voor het goede doel! Op zaterdagmiddag 22 december a.s. vindt alweer de zesde editie plaats van de Santa Run in Leeuwarden. Dat betekent feest! De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad. Deelnemen is niet alleen...Wij, Rotary Leeuwarden Zuid en Rotary Nijehove zijn op zoek naar minimaal 1000 lopers/wandelaars om samen met ons de Santa Run 2018 te gaan lopen.

Afstand: 2,5km
Wanneer: zaterdag 22 december
Waar: door het centrum van Leeuwarden
Start: Wilhelminaplein
Finish: Stadsschouwburg De Harmonie
Starttijd: 14.00 uur

De deelname aan dit spektakel voor het goede doel is € 12,50 (pak voor volwassene) of € 8,50 (pak voor kind). Hiervoor ontvang je het pak ( kinder- of volwassen maat) en na afloop een prachtige after party met o.a. Danny Panadero

Schrijf je nu in via: leeuwarden.rotarysantarun.nl.
en neem al je vrienden, collega's, familie en kennissen mee!

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag1
Gisteren350
Deze week1624
Deze maand7096
Totaal1459221
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 6
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl