Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Santa-run Leeuwarden

Op Zaterdag 18 december 2021
Geplaatst door Hardlopend Nederland
Categorieën: Friesland, 6-9 km
Hits: 3307

OVERIGE Santa Run 2019
Georganiseerd door Dweilorkest de Feintsjes en Rotary Santa Run Leeuwarden
Zaterdag 21 december 2019 van 12:50 - 14:15
Zaailand Leeuwarden
Wilhelminaplein, 8911 BL Leeuwarden

Stap in de schoenen van Santa voor het goede doel!
ROTARY SANTA RUN LEEUWARDEN·
Op zaterdagmiddag 21 december a.s. vindt alweer de zesde editie plaats van de Santa Run in Leeuwarden. Dat betekent feest! De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad. Deelnemen is niet alleen pret voor jong en oud. Bovendien gaat de opbrengst naar een goed doel. Stap daarom ook in de schoenen van Santa. Loop de run met vrienden, collega’s of je gezin. Of maak er in je eentje een knotsgek looprondje van. Strik alvast je veters en schrijf je nu in!
Een doldwaze en heel relaxte loop
De Santa Run is een feestje voor het hele gezin. Hardlopen mag, wandelen is ook prima. Zolang jij verkleed als Santa je beste humeur maar laat zien. Doe om 13:30 uur gezellig mee aan de warming-up op het Zaailand. En stort je na afloop van de Santa Run direct op de afterparty in De Harmonie. Tijdens dit speciale lustrumfeest zijn er allerlei optredens, een verloting, kinderactiviteiten en veel meer. Klaar voor de start? Schrijf je nu in!
Nodig je vrienden uit
Met deze spontane uitnodiging trek je iedereen over de streep! Open hier de uitnodiging en stuur deze door direct naar je familie, vrienden, collega’s en kennissen.

© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl