Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

LEGiO-Run-run Grootegast

Beginnend op Zaterdag 2 april 2022 13:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Groningen, 5 km, 10 km
Hits: 2225
Tot onze grote spijt delen wij mede dat de LEGiO-run op 3 april niet doorgaat. Wij, als organisatie van de LEGiO-run, voelen ons verantwoordelijk voor de deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en inwoners. Wij hebben deelnemers uit bijna het hele land. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om niet bij te dragen aan verdere verspreiding van het Corona virus.De LEGiO-run zal ook niet op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden. Voor diegene die zich heeft ingeschreven:

- Het deelnamegeld krijgt u niet retour, zie ook onze algemene voorwaarden.

- Uw inschrijving blijft staan voor  april 2022. Dit telt ook voor deelnemers die gratis konden meedoen ivm sponsoring of een winactie.

- Geld van gekochte shirts wordt teruggestort.Wij betreuren ons besluit ten zeerste, maar we hopen op jullie begrip. Wij kunnen ons voorstellen dat er reacties en vragen zijn, hier kunnen wij echter geen antwoorden op geven.Namens bestuur LEGiO-run

#LEGiOrun #grootegast #westerkwartier #inschrijven #hardlopen #running #4april #noppie #hardloopevent #10kilometer #5kilometer #funrun #loopcircuit #afgelast #aflasten ##coronavirus #covid19 #covid2019nl

----------------------------------- --------------------------Niet voor publicatie

Noot voor redactie

Het logo is rechtenvrij. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frony Babois

Wedstrijddirecteur

E: frony@legiorun.nl

T: 06 111 85 003

Bijlagen


PRAKTISCHE INFORMATIE 2020
Afhalen startnummers
Het startnummer en eventueel t-shirt kunnen tussen 27 maart en 2 april opgehaald worden bij Installatiebedrijf P. Buist. Tijdens kantooruren* kunt u terecht aan de Rondweg 13 in Grootegast. Niet opgehaalde startnummers en eventuele t-shirts gaan mee naar de inschrijfruimte op het Marktplein en kunnen op 4 april daar afgehaald worden.

*www.pbuist.nl

Water- en fruitpost
Onder de partytent op de Hoofdstraat is onze water- en fruitpost. Vanuit de watertank van Hoofdsponsor Amysoft Watersystems krijgen de lopers water aangeboden. De 10km lopers passeren een waterpost bij 1,5km, 5km en 10km. De 5km lopers bij 1,5km en 5km.

Twee startvakken bij 5km
Er zijn twee startvakken bij de 5km. Eerst starten de gele startnummers, daarna de oranje startnummers. De oranje startnummers, of een loopcircuit-startnummer met sticker, is de categorie tot en met 12 jaar. Lopers kunnen eventueel een startvak naar achteren als ze met iemand van de jonge categorie willen meelopen.

Onderaan staan deze teksten dubbel:
1) Starttijden
13:00u Funrun (t/m 9jr en senioren)
13:45u 10km (>16 jaar)
15:30u 5km (>8 jaar)

--> deze leeftijden zouden eventueel boven in de tekst toegevoegd kunnen worden.

2) Tekst
Legio-run 5-10-jeugdloop funrun 1 km 13.00 uur www.legiorun.nl Loopcircuit Noord Nederland 10 km 13.30 uur 5 km 15.00 uur marktplein. De afstanden worden:
funrun van 1 km
10km wedstrijdloop, met wedstrijdprijzen in categorieën
5km recreatieve loop, met allen parcoursrecordprijs

Met vriendelijke groet,
Frony Babois
LEGiO-run Grootegast, 4 april 2020
06-11185003

www.legiorun.nlBereikbaarheid en parkeren
Vanaf de afritten van de snelweg staat de LEGiO-run met routeborden aangegeven. Bij aankomst in Grootegast kun je de borden en instructies van de verkeersregelaars volgen naar de parkeerplaatsen. Vanaf de parkeerplaats wordt jij richting het Marktplein gestuurd met borden. Het Marktplein grenst aan Hoofdstraat 97, dit is tegenover het gemeentehuis. De Hoofdstraat is op de wedstrijddag de hele dag afgesloten voor verkeer, aan weerskanten staan daarom dranghekken en verkeersregelaars.

Afhalen startnummer vrijdag
Vrijdag 3 april kan jij nog je startnummer afhalen bij installatiebedrijf Buist, Rondweg 13 in Grootegast.
Openingstijden zijn 09.00 – 12.00 uur & 13.00 – 17.30 uur.

Afhalen startnummer wedstrijddag
Zaterdag 4 april kan jij je startnummer ook nog afhalen vanaf 11:30 uur in de inschrijfruimte, op het Marktplein. De inschrijfruimte is met bebording en een spandoek aangegeven.

Inschrijfruimte
Vanaf 11:30 uur is de inschrijfruimte open. In de inschrijfruimte zijn verschillende balies aanwezig. Balies voor het afhalen van startnummers en voor mensen die zich op de wedstrijddag nog willen inschrijven.
Wees op tijd in verband met eventuele wachttijden. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van desbetreffende wedstrijd.
Let wel: er is geen pinautomaat aanwezig, inschrijfgeld dient contant betaald te worden. Tegenover het Marktplein is er de mogelijkheid om geld te pinnen.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl