Klenckeloop Oosterhesselen

Op Zaterdag 18 september 2021
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 1369
Op zaterdagmiddag 21 september 2019 is Oosterhesselen weer het decor van de Klenckeloop. Deze hardloopwedstrijd die op alle hardloopkalenders staat kent inmiddels regionale bekendheid en is niet meer weg te denken.

Door de combinatie van het mooie stratenparcours, enthousiaste sponsors en vrijwilligers plus de uitstekende samenwerking met de leden van de loopgroep Oosterhesselen is de Klenckeloop elk jaar weer een succes. Ook de plaatselijke bevolking is zeer enthousiast. De deelnemers roemen de gemoedelijke en gezellige sfeer.

Het parcours is snel te noemen, vlak geasfalteerd geen verkeersdrempels of scherpe bochten en verkeersvrij. Het parcours loopt door de mooie natuur van het fraaie landgoed de Klencke. De gehele omlijsting wordt verzorgd door de enthousiaste ervaren microfonist Rene Marissen. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen door middel van de verloting op startnummer.

Er is keuze uit de afstanden 5 kilometer of 10 kilometer, de start voor beide afstanden is 14:15 uur.

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen, u kunt zich nog inschrijven tot en met 19 september 2019 via www.inschrijven.nl Maar ook op de wedstrijddag nog een half uur voor de start.
website www.klenckeloop.nl

jeugd 13.00 uur  5-10 km 14.15 uur org.p zaterdagmiddag 15 september is Oosterhesselen weer het decor van de Klenckeloop. Deze hardloopwedstrijd die op alle hardloopkalenders staat kent inmiddels regionale bekendheid en is niet meer weg te denken.

Door de combinatie van het mooie stratenparcours, enthousiaste sponsors en vrijwilligers plus de uitstekende samenwerking met de leden van de loopgroep Oosterhesselen is de Klenckeloop elk jaar weer een succes. Ook de plaatselijke bevolking is zeer enthousiast. De deelnemers roemen de gemoedelijke en gezellige sfeer.Het parcours is snel te noemen, vlak geasfalteerd geen verkeersdrempels of scherpe bochten en verkeersvrij. Het parcours loopt door de mooie natuur van het fraaie landgoed de Klencke. De gehele omlijsting wordt verzorgd door de enthousiaste ervaren microfonist Rene Marissen. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen door middel van de verloting op startnummer.


Er is keuze uit de afstanden 5 kilometer of 10 kilometer, de start voor beide afstanden is 14:15 uur.

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen, u kunt zich nog inschrijven tot en met 21 september 2019 via www.inschrijven.nl Maar ook op de wedstrijddag nog een half uur voor de start.Zie de bijlage voor meer informatie en ook de website www.klenckeloop.nl

We ontmoeten u graag aan de start van deze negende editie van de Klenckeloop.

De Klenckeloop is uitermate geschikt om met een groep(je) mee te doen, om samen een sportieve hardloopmiddag in het mooie Drenthe te beleven.

Wilt u e.a. kenbaar maken aan uw atleten op uw website, in uw clubblad, prikbord of dergelijke?

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag390
Gisteren485
Deze week390
Deze maand8923
Totaal1942801
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 57
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl