Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

50e Alkeloop Alteveer/Kerkeveld

Beginnend op Woensdag 24 augustus 2022 18:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 1569
24 augustus 2022

Op naar de 49e Alkeloop,

Het parcours voor alle afstanden is gelijk aan vorig jaar, dus ook het prachtige Schapendijkje ligt weer op jullie allen te wachten.

In samenwerking met atletiekvereniging HAC’63 en vele vrijwilligers zijn we dan ook weer volop bezig met de voorbereidingen, om ook deze editie weer tot een succes te maken.

Zoals altijd, is de woensdag in de feestweek een veelzijdige dag, naast de Alkeloop is er o.a. op deze dag ook van 11.00 tot 16.00 uur een doemarkt op het feestterrein in Alteveer.

Let op, prijsuitreiking is om 20.30u.!

Wederom, vanwege andere feestweekactiviteiten, zal de prijsuitreiking in de tent, voor de 10 km en de plaatselijke lopers van de 5,5 km, om half negen plaatsvinden

Voorinschrijven kan t/m dindag 20 augustus.

Maak het de organisatie en jezelf (met korting!) gemakkelijk door alvast voor in te schrijven!

Dit kan via www.inschrijven.nl

Graag tot woensdag 21 augustus 2019!

Met sportieve groet, de organisatie van de Alkeloop.
Jan Lip, Henk Bakker, Hendrik-Jan Bruins Slot, Berrie Bakker en Gerard Vogelzang.

5-10 km. 18.30 uur
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl