Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Kardingerun Groningen

Beginnend op Zaterdag 16 juli 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Groningen, 5 km, 6-9 km, 11-15 km
Hits: 4231
KardingeRun
kardingerun.nl/inschrijven De KardingeRun is de grootste en populairste obstacle/mud run van Noord-Nederland. Voor de 8e editie op 16 & 17 juli 2022 zijn de vernieuwde routes uitgewerkt en worden de obstakels ingetekend. Deze editie bieden we vier afstanden aan: 3, 6, 9 en 12 kilometer!

De routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. In de 12 kilometer tref je ook uitdagingen die meer gericht staan op statische kracht en behendigheid. Op deze afstand loop je eerst een ronde van 9 kilometer en daarna een kleinere ronde van nog 3 kilometer. https://kardingerun.nl/inschrijven/ 
de KardingeRun met de FamilieRun, gevolgd door 5, 8 en 12 kilometer. Allemaal unieke routes door het natuurgebied Kardinge. ook op kardingerplein 1, 9735 AA Groningen
050 711 5295
info@kardingerun.nl
www.kardingerun.nl
16-8-5 km. 10.00 uur
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl