Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

4 Mijl van Assen

Beginnend op Zaterdag 17 september 2022 12:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 4 em
Hits: 3189
4mijlvanassen https://www.assenstad.nl/.../10433-inschrijving-4-mijl...
De 4mijlvanassen bestaat 5 jaar. Dat willen we groots vieren door het evenement nog mooier en gezelliger te maken. Aankomende periode maken we stap voor stap bekend wat er nieuw is deze editie. vandaag de eerste. Je hebt de mogelijkheid om je naam én eindtijd direct na afloop te laten graveren in de medaille. Zie voorbeeld hieronder. Dat kan zowel voor de 4 Mijl als de kinderloop. Leuk om te bewaren voor later. Als je dat kun je dat later aangeven bij de inschrijving. Een extra reden om mee te doen op 17 september!!.
Stichting 4 Mijl Festival AssenSportstad Anne Frankpark Marsdijk Running informatie Marsdijk Assen Runs loopprogramma

 www.4mijlvanassen.nl. kidsrun 12.15 uur 4 mijl 14.00 uur
https://www.facebook.com/4mijlassen/
www.4mijlvanassen.nl
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl