Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Strubbenloop Zeijen

Beginnend op Zaterdag 26 november 2022 14:00
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 2016
an alles komt een eind, zo zit het einde van het Rabocup loopcircuit er ook weer aan te komen. Zondag 28 november zal tijdens de Strubbenloop in Zeijen het eindklassement bepaald worden. De lopers mogen inmiddels voor de tiende keer het uitdagende parcours over de Zeijer Strubben aangaan. Zoals gewoonlijk is het Rabocup evenement voor alle leeftijden toegankelijk. Kinderen vanaf groep 3 zijn al welkom voor een actieve middag.

Het eindklassement
De Strubbenloop is voor de lopers de laatste kans om punten te pakken en wellicht nog een plekje te stijgen in het klassement. Naast dat er zoals gebruikelijk wordt gestreden om het klassement op de 10 km, wordt er dit jaar ook gestreden om de titel op de 5 km.

5 en 10 km
De hardlopers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Indien men voor de 10 kilometer kiest dan loopt men twee ronden. Het parcours is traditie getrouw een zeer variërend parcours met een afwisseling tussen verharde en onverharde ondergrond. Dit jaar hebben we voor de 3 snelste dames en heren op de 5 kilometer ook prijzen beschikbaar. Het startschot van beide afstanden zal om 14:30 zijn.

De jeugd
Voor de kinderen van de basisschool is een mooi rondje uitgezet rondom de brink en de kinderen van groep 3 tot en met 5 lopen 1000 meter en de kinderen van groep 6 tot en met groep 8 lopen 1500 meter. De 1000 meter start om 14:00 uur en de 1500 zal om 14:15 uur starten.

Prijsuitreiking
De dag zal feestelijk worden afgesloten met de prijsuitreiking van de dag winnaars en gevolgd door de prijsuitreiking van het eindklassement van het Rabocup Loopcircuit 2021

Inschrijven
Inschrijven voor de Zeijen Strubbenloop kan via www.inschrijven.nl of op de wedstrijddag zelf in Zeijen. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de Strubbenloop.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.zeijen.nu en www.rabocupassennoorddrenthe.nl
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl