Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Triathlon Wommels

Beginnend op Zaterdag 10 september 2022 13:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0620639949
Categorie├źn: Friesland, Triatlon
Hits: 4181
Triathlon Wommels /8ste en 1/4de triathlon met zwemmen in buitenwater. Bij voldoende belangstelling ook zwemmen in zwembad, stuur een mail naar triathlon@zwembaddeklomp.nl.
De organisatie Triathlon Wommels organiseert ism. zwembad De Klomp op zaterdag 11 september 2021 de achtste editie van de Triathlon Wommels. Dit jaar gaat er weer een SWF-Cup plaatsvinden;
Workum 5 september 2021
Wommels 11 september 2021
Witmarsum 19 september 2021
De prijsuitreiking is dit jaar in Witmarsum
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl