Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Kruitboscross Gasselternijveenschemond

Beginnend op Zondag 4 december 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 1-4 km, 6-9 km, 10 km
Hits: 1692
Heel voorzichtig komt de organisatie weer uit de zomersfeer, op naar herfst en winter. De perioden met regen komen weer, goed voor het parcours van de Kruitboscross Extreme. Wil je Extreme, dan krijg je Extreme. Kom dan 1 december langs, schrijf je in voor €2,50 en je kan je 10 km lang uitleven op een uniek parcours. Volledige verzorging voor de innerlijke mens is aanwezig, sorry geen douche.
SportKindvriendelijkHardlopen
Help ons de evenementcategorieën te verbeteren
Is dit evenement:Kindvriendelijk?
OverslaanNeeJa
Recent bericht

Kruitboscross Extreme — De inschrijving is vanaf 09:30u achter de boerderij op nr. 14. Parkeergelegenheid is er voldoende, de route naar de Cross is bepijld met bordjes "Kruitboscross Extreme" langs de weg. Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd, des te meer zielen, des te meer vreugd.
23 september 2019 om 18:56
Meer informatie
Alle berichten weergeven
Over Kruitboscross Extreme


Een leuke cross, voor jong en oud, ervaren of onervaren. Je bent welkom om je op zondag 1 dec, vanaf 09:30u in te schrijven voor de start die is om 10:00u. De verzorging is compleet, dit voor €2,50 inschrijfgeld, na afloop een leuke herinnering mee naar huis.

10.00 uur 3500-7.000 -10.050 meter
€2,50  Willem Drenth Stadskanaal
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl