Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Triathlon Klazienaveen

Beginnend op Zondag 10 juli 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, Triatlon
Hits: 6186
Triathlon Klazienaveen
INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND!
Iets later dan verwacht, maar we kunnen eindelijk aankondigen dat de inschrijvingen voor de triathlon van Klazienaveen zijn geopend! Wil jij je alvast inschrijven voor de Halve, OD of Sprint Triathlon? Ga dan naar de website van de NTB https://mijn.triathlonbond.nl/external/events/3056
De komende tijd zullen wij onze website updaten met de juiste informatie. Ook zullen er binnenkort meer aankondigingen volgen. 
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl