Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Nacht van Groningen

Beginnend op Zaterdag 12 maart 2022 20:00
Geplaatst door Jan Kooistra
galazo
Categorieën: Groningen, 5 km, 10 km, 11-15 km, 21 km
Hits: 5213
Doe mee met de 19e editie van de Nacht van Groningen op 12 maart 2022. Loop mee met de 5 km, 10 km, 10 Engelse Mijl of de Halve Marathon. Voor iedereen een passende afstand om mee te doen aan hét loopevenement in donker. We lopen door de binnenstad van Groningen met start en finish op de sfeervolle Ossenmarkt. Dit is dé plek voor gezelligheid, sport en entertainment samen met vrienden, kennissen en familie. Zoek je lampjes, lichtgevende shirts en andere accessoires bij elkaar en maak er een onvergetelijke avond van!  aantrekkelijk voor zowel de beginnende loper als de ervaren kilometervreter.
De inschrijving is geopend! Schrijf je nu in via: www.nachtvangroningen.nl Beste 
Zaterdag 12 maart 2022 vindt de Nacht van Groningen plaats. De Nacht van Groningen is toch wel het meest sfeervolle en gezellige hardloopevenement door de binnenstad en het Noorderplantsoen. Het hardloopevenement wordt sinds 2000 jaarlijks georganiseerd in de stad Groningen. Het is toch geweldig om met de gehele vereniging deel te nemen aan dit gezellige sportieve evenement! Benieuwd naar het evenement? Kom alvast in de sfeer door de aftermovie van vorig jaar te bekijken: https://www.nachtvangroningen.nl/info/editie-2019/aftermovie/Het sfeervolle nachtelijke hardloopevenement in hartje Groningen telt jaarlijks circa 2000 deelnemers en alle deelnemers starten in het donker. De start- en finishlocatie is op de Ossenmarkt, de plek voor gezelligheid, sport en entertainment. Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 5 km, 10 km, 10 Engelse Mijl en een Halve Marathon. Speciaal voor jullie hebben wij een geweldige actie, namelijk bij het aanmaken van een groepsinschrijving vanuit jullie vereniging is elke 10e deelnemer gratis!
Wij zorgen voor leuk entertainment langs de route voor het publiek tijdens het evenement, maar ook voor de deelnemers achteraf!
Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor dit gezellige hardloopevenement in hartje Groningen! In de bijlage staat een voorbeeldmail die doorgestuurd kan worden naar leiders, trainers en of leden.
Schrijf je via onderstaande link in voor de Nacht van Groningen!
https://www.nachtvangroningen.nl/inschrijven/groepsinschrijving/
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl