Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

26e Bikkel Survivalrun Leeuwarden

Beginnend op Zondag 2 oktober 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Friesland, Challenge
Hits: 4059
26ste Bikkel Survivalrun van Leeuwarden

Op zondag 6 oktober 2019 zal Stichting Survival Friesland een  Bikkelrun organiseren in Leeuwarden. We nodigen alle bikkels uit om de uitdaging op te nemen om te laten zien wat je kan op de verschillende hindernissen van deze  editie van De Bikkelrun. Het zal zeker een mooie manier zijn om kennis te maken met deze sport. waar deelnemers hun kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en niet te vergeten hun sportiviteit testen op de diverse hindernissen om een zeer gevarieerd parcoursen in onze mooie stad Leeuwarden..
5-8-12 km
Survivalrun
Er is een parcours uitgezet met diverse hindernissen en water partijen. De deelnemers klimmen in touwen en netten, ze gebruiken onder andere de "voet klem" en de "apen-hang" om de hindernissen te nemen. Bij de start krijgen de deelnemers een bandje om de pols. Als men een fout maakt, door bv. met een voet aan de grond te komen waar dat niet is toegestaan zal de hindernis overgedaan moeten worden. Als dat niet meer gaat dan zal het bandje worden in genomen.

Door een goede voorbereiding en training zullen ze binnen de gestelde tijd en op de juiste manier het parcours kunnen nemen. De uitdaging van een survival run is het finishen met bandje! Voor de Funrun is dit van ondergeschikt belang, daarvoor geldt, alles mag met betrekking tot het nemen van de hindernissen en niets moet!

Inschrijving
Het is noodzakelijk om je als deelnemer in te schrijven voor deze run. In juli 2019 zal de inschrijving openen via onze site www.bikkelrun.nl

Toeschouwers en vrijwilligers
Zeker 300 vrijwilligers maken dit sportieve spektakel mogelijk. Ook zin om mee te helpen? Kijk voor info op onze site en geef je op. Kom ook vooral kijken en geniet mee van al die Bikkels die onmogelijke hindernissen nemen in onze mooie  Leeuwarden.

Info en opgave
Zie onze website www.Bikkelrun.nl
26ste Bikkel Survivalrun van Leeuwarden
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl