Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

DECEMBERLOOP PEIZE

Beginnend op Zaterdag 17 december 2022 10:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km, 11-15 km
Hits: 2115
Jullie hebben de goede datum voor onze 33e editie van de decemberloop vermeld. Maar we hebben een nieuwe website gelanceerd. Namelijk: www.decemberlooppeize.nl
Verder hebben we naast de 15-10-5 km ook een estafetteloop over 3x5 km. Voor het 2e jaar is er ook weer een KidsRun vooraf om 10:00.

Decemberloop zaterdag 21 december 2019
Al weer vele jaren organiseert NOAD met de loopgroep van DSTV de decemberloop.
De start is om 10.30 uur op de Boerakkerweg in Peize, inschrijven kan in de kantine van de voetbalvereniging Peize vanaf 9.30 uur. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, te weten: 5,10 of 15 km. Iedere ronde is 5 kilometer. In iedere ronde is er op 2 plaatsen een verzorgingspost. Van iedere deelnemer wordt de tijd opgenomen bij de doorkomst van de start/finish en zijn er ereprijzen voor de winnaars van iedere afstand. Ook is er een estafette run, waarbij 3 deelnemers per ploeg zich kunnen opgeven voor een club of loopgroepje en zich zo kunnen tonen wie de beste ploeg is op de 15 km. Kleed- en douchegelegenheid is er bij de voetbalvereniging Peize. Dus NOAD-ers laat zien dat er ook lopers zijn onder de fietsers. Ga uit van de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen.De inschrijfkosten voor individuelen zijn € 5,00, voor de estafete groep € 10,00 per groep.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl