logoHN
valkeventproduction
startbewijshulp

Westerkwartier Marathon Estafette Leek

Beginnend op Zaterdag 5 oktober 2019 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 42.2 Km
Hits: 317
De Westerkwartier Marathon Estafette is het sportieve en feestelijke evenement van de vier Westerkwartier gemeenten: Leek, Zuidhorn, Grootegast en Marum. Deze gemeenten fuseren per 1 januari 2018 en met dit evenement willen we een letterlijke verbinding aanbrengen tussen de inwoners van deze gemeenten.

Hardlopers kunnen op afstanden van 5 tot 42,2 km genieten van de mooie omgeving in het Westerkwartier. Er is een grote variatie in de keuze van start- en finishplaatsen. De hele marathon kan zowel individueel als in estafettevorm gelopen worden, met naar keuze 2 tot 5 lopers. Voor de jeugd zijn er in enkele dorpen korte wedstrijden.

De wandelaars kunnen kiezen uit trajecten van ca. 12 km of een totale rondwandeling van ca. 50 km. Onderweg genieten ze van rustige paden en wegen, met enkele attracties onderweg.

In de 5 start- en finishplaatsen is geluid en muziek aanwezig, en ook onderweg valt van alles te beleven. Diverse orkesten hebben hun medewerking al toegezegd. De gemeenten geven informatie over verleden en toekomst. Voor alle deelnemers staan de hele dag pendelbussen klaar om hen naar de startplaats te brengen of terug naar het vertrekpunt.

Meer informatie: http://www.westerkwartiermarathon.nl/
Inschrijven kan op: http://www.inschrijven.nl/

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag80
Gisteren435
Deze week977
Deze maand6449
Totaal1458574
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 73
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl