Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Wrotrun Kollumerzwaag

Beginnend op Woensdag 27 april 2022 12:15
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, Challenge
Hits: 1958
Vanaf 1 februari 2018 kan er weer worden ingeschreven voor de Wrotrun! Let op de inschrijvingen sluiten op 15 april 2018. Voor alle categorieën geldt vol=vol. Op de dag zelf inschrijven is niet meer mogelijk!

Dit jaar hebben we 3 afstanden:

De wedstrijdrun (9 km): Bedoeld voor getrainde atleten die het parcours zo snel mogelijk af willen leggen. De minimum leeftijd bedraagt 12 jaar.
De recreatieve run (9 km): Bedoeld voor getrainde deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Kinderen jonger dan 9 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
De recreatieve run (7 km): Bedoeld voor deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Kinderen jonger dan 9 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
Voor beide runs geldt dat er gestart wordt in een massastart. Alle deelnemers starten in groepen van maximaal 200 man. Voor de wedstrijdrun is dit om 12.15 uur en voor de recreatieve run (9 km) is dit een half uur later, 12.45 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de recreatieve run kan worden besloten om in meerdere groepen te starten. De deelnemers zullen hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld.

Kosten deelname
Leden van de Survivalbond zijn automatisch verzekerd via hun lidmaatschap voor ongevallen tijdens de Wrotrun. Voor deelnemers die niet lid zijn van de Survivalbond geldt dit niet. Hiervoor heeft de Survivalbond een aparte ongevallenverzekering afgesloten.

Recreatieve run € 9,50
Wedstrijdrun € 17,00
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl