Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Triathlon Franeker

Beginnend op Zondag 25 september 2022 13:00
Categorieën: Friesland, Triatlon
Hits: 4074
Op zondag 26 september 2021 om 13.00 uur organiseren we de 2e Franeker triatlon. Het is een 1/8 triatlon, waarbij 500m gezwommen, 20 km gefietst en 5 km hardgelopen wordt. Je kunt je als individu (alle drie onderdelen) of als team van 3 sporters (1 per onderdeel per deelnemer) opgeven.

Er wordt gezwommen in het open water van de Noorder Gracht ter hoogte de Doanjumer Feart. Vervolgens is er een mooie fietsroute langs de karakteristieke Franeker watertoren, het dorp Zweins en de landelijke en bochtrijke Salverderweg.

Na de fiets-loopwissel is er een loopparcours dat het groene hart van Franeker (Bloemketerp) doorkruist en via de Leeuwarderweg leidt naar het historische Noorderbolwerk en het welbekende Elfstedentochtbruggetje. De start, finish en het parc Ferme (wisselzone) bevinden zich in het plantsoen aan het einde van de Spaarbankstraat langs de Noorder Gracht

Na de succesvolle eerste editie van de Franeker Triatlon organiseren we op  ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021 de 2️⃣e editie. Helaas kon het in 2020 vanwege de Corona niet doorgaan. Dit jaar doen we weer een poging.
Vanaf 1 juli a.s. kun je je opgeven via de website www.triatlonfraneker.nl
Binnenkort op de website en social media meer informatie over de workshops 'start-to-triatlon'
Volg ons op facebook of instagram voor de laatste informatie
De inschrijving van de 2e Franeker Triatlon is geopend. Je kunt je opgeven voor een 1/8 triatlon (500m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen) individueel of als team (estafette).
Wil je meedoen?! Ga dan naar:
WWW.INSCHRIJVEN.NL
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl