Santarun Wolvega

Beginnend op Zaterdag 14 december 2019 15:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 5 km, jeugdloop
Hits: 632
Op zaterdagmiddag 15 december organiseert Rotaryclub Wolvega de eerste Santa Run door het winkelcentrum van Wolvega. Een loop waarbij niet het winnen maar het meedoen centraal staat. Het is dan ook geen wedstrijd maar een gezonde loop voor het hele gezin, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting 'Make a Wish'.

Deze stichting vervult wensen van ernstig zieke kinderen tussen de 3 en 18 jaar om hen samen met de familie een fantastische dag te bezorgen en zo hun ziekte even te laten vergeten. Jong en oud kan op een actieve, gezonde manier bijdragen aan dit goede doel.

Voordat om 15.30 uur het startschot wordt gegeven is er een gezamenlijke warming-up bij het gemeentehuis met de Olympische cheerleaders!

Lijkt het je leuk om ook mee te doen en door jouw inzet er mede voor te zorgen dat een wens van ernstig zieke kinderen in vervulling kan gaan? Schrijf je dan nu in door op onze ticketlink te klikken of naar de site https://wolvega.rotarysantarun.nl te gaan.

Volwassenen betalen 8 euro en kinderen tot en met 12 jaar 4 euro. Daarvoor krijg je een kerstmannenpak, een speciaal Santa Run startnummer en een echte medaille als bewijs dat je hebt meegedaan! We sluiten af met een drankje en gezellige muziek.

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag380
Gisteren722
Deze week1691
Deze maand8610
Totaal1647260
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 9
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl