Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Heamiel Grachtenloop Bolsward

Beginnend op Vrijdag 24 juni 2022 18:15
Geplaatst door Jan Kooistra
06-42697940
Categorieën: Friesland, 6-9 km
Hits: 1933
Heamiel GrachtenloopKIDS
Het parcours van de kidsrun bestaat uit een omloop langs enkele grachten van Bolsward, een traject van 900 meter.
Voor de jeugd tot en met 9 jaar is de afstand 900 meter, 1 ronde. Deze ronde start om 18:15.
Voor de jeugd tot en met 12 jaar is de afstand 1800 meter, 2 ronden. Er wordt om 18:30 gestart.
Deelname voor de jeugd is gratis. Inschrijving vanaf 17:30 uur bij de vleermuisfontein op het Broereplein. De jeugd krijgt na afloop een blijvende herinnering.

VOLWASSEN
een route van 7,2 km over 8 rondes door de smalle straatjes van de stad waarbij je dus de hoogteverschillen in de stad zult voelen.
Start/finish bij de Vleermuisfontein op het Broereplein. Er is kleedgelegenheid. Het inschrijfgeld is €7,50. Voor de eerste drie mannen en vrouwen zijn mooie geldprijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 17:30 uur bij het stadhuis.
Startschot volwassenen om 19:00
Zie ook www.labbolsward.nl.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl