Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Run for Phêron Sneek

Beginnend op Zondag 17 april 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km
Hits: 1936
Naam evenement
Run for Phéron
Jong of oud, mannen of vrouwen, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf, iedereen is welkom om mee te doen aan Run for Phéron! Samen rennen of wandelen om ouders in Nederland te steunen na babyverlies. Doe jij ook mee zondag 19 april 2020?

INSCHRIJVEN

De opbrengst van dit event komt ten goede aan Stichting Phéron haar doelen, onder andere het beschikbaar stellen van nazorg bij babyverlies met behulp van de Phéron Memory Box. Een box waarmee ouders tastbare herinneringen kunnen maken na het verlies van hun baby. Run for Phéron hoopt samen met de deelnemers een mooi bedrag op te halen.

Handige informatie
Datum: Zondag 19 april 2020
Keuze uit: 5,5 of 11 km hardlopen | 5,5 km wandelen
Start aanmelden of inschrijven: 10:00 uur
Hardlopen: 5,5 kilometer om 11:04
Wandelen: 5,5 kilometer om 11:04 uur
Locatie: Jachthaven & Camping de Domp
Deelname kosten €15,-

Parcour
Zwettebos en Jachthaven de domp in Sneek (binnenkort kun je hier een plattegrond vinden)

Hoe kan ik meedoen?
Doe mee als runner of wandelaar
Fantastisch dat je mee doet aan de tweede editie van Run for Phéron. Je kunt kiezen voor hardlopen 5,5 of 11 km of wandelen 5,5 km. Hieronder vind je de knop: Inschrijven. Je kunt direct met Ideal je inschrijving voldoen, de betaalbevestiging is tevens de bevestiging voor deelname. Voor de run ontvang je per e-mail de nodige informatie. Kom je zondag 19 april aanstaande op de dag zelf inschrijven en deelnemen? Neem dan het inschrijfgeld contant mee!

Hoe kan ik sponsoren als deelnemer?
Naast jouw deelname kun je nog meer betekenen tijdens dit bijzondere event. Je kunt een digitale sponsor bus aanmaken via https://stichtingpheron.digicollect.nl ,vraag vrienden, collega’s of familie leden of ze je willen sponsoren voor het goede doel waar jij voor loopt. Als je voor een kindje loopt die ontzettend gemist wordt kun je bijvoorbeeld een bus aanmaken met de titel ‘Run for NAAM’. Doneren kan al vanaf €2,-. Het aanmaken van een sponsor bus is niet verplicht als deelnemer, maar zeker welkom.
run@stichtingpheron.nl
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl