Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Beleef Lauwersoog Swimrun

Beginnend op Zaterdag 17 september 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Friesland, duatlon
Hits: 2580
Evenement van 40Mijl Sportevenementen
Restaurant Het Booze Wijf
swimrunsport.nl
Deze bijzondere Swimrun wordt ook dit jaar weer georganiseerd! In de afstanden 10, 18 of 28 kilometer rennen en zwemmen door het Lauwersmeergebied en door de Waddenzee! Beleef het mooiste natuurgebied van Nederland tijdens deze uitdagende tocht. Je kunt als duo of solo mee doen aan de recreatierun en aan de wedstrijd! Geef je snel op want we accepteren maar een beperkt aantal deelnemers! Informatie en aanmelding is te vinden via de website swimrunsport.nl.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl