Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

LoopFietsProefMarathon Westerbork

Beginnend op Zondag 11 september 2022 09:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, Challenge
Hits: 2252
DE LOOP|FIETS|PROEF|MARATHON|DRENTHE is een sportief en culinair evenement waarbij de opbrengst bestemd is voor het goede doel.
De landschappelijke omgeving en heerlijke producten uit Drenthe kan men op een sportieve en gezellige manier beleven. Is het lopen van een hele marathon teveel, dan kan men zich ook als duo opgeven. Afwisselend lopend en fietsend wordt de volledige afstand met z’n tweeën afgelegd. De verdeling lopen en fietsen mag je zelf bepalen. Zo loop je een halve marathon, maar beleef je een hele marathon. Is de hele marathon teveel, dan kun je ook starten op de halve marathon. Wanneer men de afstand individueel wil volbrengen, dan kan dit alleen lopend.
Loop Fiets Proef Marathon Drenthe gaat in 2022 opnieuw plaatsvinden
De opzet van de LFPMD 2022 is hetzelfde zoals we deze in 2020 zouden organiseren. Er is dus nog steeds de mogelijkheid om de Hele Marathon als 3 tal, of 4 tal te volbrengen.
Dat betekent dat je met 1 fiets (duo), 2 fietsen (3 tal ), of 3 fietsen ( 4 tal) mee kunt doen.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl