Lentis 4 mijl try-out Zuidlaren

Beginnend op Zondag 5 september 2021 10:30
Geplaatst door Jan Kooistra
06-14886542
Categorieën: 4 em
Hits: 936
Ben jij klaar voor een testloopje of wil je gewoon lekker komen hardlopen of wandelen? Het kan tijdens de "Lentis 4 Mijl Try-out "op 1 september as. op het Lentis terrein in Zuidlaren waar sinds vorig jaar een officieel 4 Mijl parcours gerealiseerd is.

Op 1 september as. zal om 10.30 uur het startschot klinken van deze eerste "Lentis 4 Mijl Try-out". Iedereen is welkom om zijn of haar benen te testen voor de Menzis 4 Mijl van Groningen (hardlopen) of de 4 Mijl4You (wandelen) die in oktober in Groningen plaats zullen vinden.
Dit event is gratis toegankelijk voor iedereen en we zorgen voor een leuk aandenken aan deze eerste Lentis 4 Mijl Try-out die in samenwerking met Lentis Leefstijl, Golazo, Menzis en de loopvereniging De Drenthse AA wordt georganiseerd.
Clinic Team 4Mijl
Na de Try-out is er op woensdag 11 september as. ook speciaal voor beginners én gevorderde lopers een hardloopclinic. Deze clinic wordt verzorgd door leden van Team 4 Mijl. De start is om 19.00 u voor de Kimme (Lentis terrein) en opengesteld voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op de 4 Mijl of Zuidlaardermarktloop en/of zijn looptechniek wil verbeteren. Tijdens deze clinic krijgen deelnemers informatie over loopscholing en trainingsmethoden. Daarnaast kunnen de deelnemers al het geleerde direct in de praktijk brengen. Aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis.

dennenoortterrein lentis
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl