Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Rin en Stin Race Oudkerk

Beginnend op Zondag 11 september 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, Challenge
Hits: 2074
De Obstacle run van de Trynwâlden It gjit oan!! Alle seinen staan op groen: De 4e editie van de Rin en Stin Race sil heve! ?️‍♀️
Ook dit jaar hebben we weer een prachtig parcours van 7km dwars door de bossen, wateren en landerijen van de Trynwalden. Op de route kom je zo’n 25 hindernissen tegen die je met jouw team moet trotseren! ?
**De inschrijving start op 10 juli a.s. Wees er snel bij want vol=vol!**
De vierde editie van de Rin en Stin race zal plaatsvinden op zondag 12 september. Verzamel een team van vier personen en stuur een email naar rinenstinrace@gmail.com, vermeld daar in;
- teamnaam
- de 4 teamleden met voor- en achternaam en shirtmaten
- e-mailadres en telefoonnummer contactpersoon
Inschrijfgeld is 50 euro per team.
Opgeven kan via rinenstinrace@gmail.com.
Deelname vanaf 16 jaar
Teams van 4 pers.
Sport
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl