Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

U3run Nieuwehorne

Beginnend op Zondag 6 maart 2022 09:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, Challenge
Hits: 1539
Een survivalrun waarbij een team van 3 centraal staat in verschillende vormen: Kop over Kop, Estafette en Teamrun.

Uitdagend
Keuze uit 6, 12 of 18 km.

Uitbundig
Het U3-Feest! Na afloop een uitbundig feest voor de vrijwilligers & deelnemers.

UDIROS Outdoor presenteert: de U3 RUN. Een nieuw concept in de survivalwereld, gericht op teams van drie. In een uitdagende en inspirerende omgeving, met enthousiaste vrijwilligers en met de hele dag door feest op en rond het parcours in Nieuwehorne.

Alle survivalclubs in Nederland worden uitgedaagd hun beste drie atleten in een team af te vaardigen om tegen elkaar te strijden. Er wordt gestart in verschillende categorieën, zoals de estafettevorm: elk teamlid loopt 1 ronde van 6 kilometer en geeft het ‘stokje’ door aan zijn teammaat. Maar ook de langere variant, waarbij de eerste deelnemer start, in de tweede ronde zijn maatje meeneemt, bij de derde ronde starten ze alle drie: kop over kop!

Ook is er een speciale competitie voor bedrijven: de Business Adventure. Een prestatierun waar je met 3 teamgenoten een uitdagend parcours van 6 kilometer gaat bedwingen. Je hebt elkaar nodig om het einde te halen!

Door een unieke samenwerking met vele landeigenaren, It Fryske Gea, Staatsbosbeheer, gemeente Heerenveen, Scoren voor Gezondheid, Plaatselijk Belang en vele vrijwilligers zijn we in staat in een prachtige omgeving een schitterend parcours neer te leggen. Een combinatie van hindernissen door het dorp, soms letterlijk door de achtertuin van een vrijwilliger, mooie passages over de Kiekenberg en de start- en finish op ons prachtige sportcomplex, met muziek en gezelligheid.

Op 1 maart 2020 wordt de allereerste U3 RUN georganiseerd door UDIROS Outdoor. Een Survival run dwars door en rond het dorp Nieuwehorne! Met teams van 3 in verschillende categorieën: kop-over-kop, teamrun of estafette. 6-12-18 km.

Met start en finish in de sporthal, gezelligheid in en rond het parcours en een prachtige omgeving met uitdagende hindernissen: dat is de U3Run!
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl