Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Survival Kootstertille

Beginnend op Zondag 12 maart 2023 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Friesland, Challenge
Hits: 2184
Survival 5-8-11 km.
Stertil Survivalrun 2022 afgelast
Het had zo mooi kunnen zijn!
In oktober is het bestuur van Stichting Survival Kootstertille samen met alle commissies vol goede moed, en met het volste vertrouwen in een goede afloop, begonnen met de voorbereidingen op de 20ste editie van de Stertil Survivalrun 2022 op 13 maart.
Gezien de onzekere tijden stonden er 2 momenten op de tijdlijn waarop een go of no-go afweging gemaakt zou worden.
Afgelopen week was het 1ste moment.
Helaas is de organisatie tot de conclusie gekomen dat er nog teveel onzekerheden zijn omtrent corona om de run te kunnen organiseren, op de manier zoals men die voor ogen heeft. Het nieuws volgend, is de organisatie van mening dat dit de komende weken ook niet zal verbeteren. Omdat men nu op een punt is gekomen om organisatorisch toch echt zaken te moeten gaan opstarten, heeft men besloten om de aankomende run te cancellen.
Helaas het 2e jaar op rij dat de run afgelast moet worden en de organisatie hoopt van harte dat de survivalrun volgend jaar (12 maart 2023) toch echt door kan gaan.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl