Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

20 VAN ALPHEN

Beginnend op Zondag 13 maart 2022 12:10
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: 5 km, 10 km, 16-20 km
Hits: 1414
20vanAlphen
??Blijf fit, gezond & vooral buiten sporten!
Geef jezelf een doel en train voor de 20 van Alphen! Schrijf je nu in voor hét hardloopevenement van het jaar. Alléén in 2021 kun je nog gebruikmaken van het voorinschrijvingstarief.
Pak die kans & ga met een startbewijs voor de 20 van Alphen het nieuwe jaar in.
Mocht de 20 van Alphen onverhoopt niet doorgaan, dan ontvang je het inschrijfgeld retour.
Middenin het Groene Hart van Holland vindt ieder jaar de 20 van Alphen plaats.
2022 belooft een mooie editie te worden, waarbij er met duizenden lopers en toeschouwers weer een feest van wordt gemaakt. Heerlijk om weer naar buiten te gaan.
Bij de 20 van Alphen kun je kiezen uit verschillende afstanden: Alphens.nl Family Run (1 km), Archeon prestatieloop (2,5 km), 4Sport prestatieloop (5 km), Prestatieloop (10 km), dé 20 van Alphen wedstrijd- en prestatieloop (20 km), en de Blanksma Businessloop (5, 10 en 20 km).
De 20 kilometer wedstrijdloop vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. Voor de jongste hardlopers én hun familie is de Family Run uiterst geschikt.
Veel scholen en verenigingen doen elk jaar mee aan de 1 KM Alphens.nl Family Run. Bedrijven kunnen met hun team meelopen tijdens de Blanksma Businessloop.
Exacte totaalafstanden
Iedere afstand loopt door en rondom Alphen aan den Rijn, dwars door het prachtige Groene Hart op volledig verharde wegen. Het parcours van de 20 km van de 20 van Alphen is officieel gemeten door de Atletiek Unie. Het certificaat van meting is bij de organisatie aanwezig. Je kunt dus op exacte totaalafstanden vertrouwen.
Tijdens het rennen wordt er ook goed voor de renners gezorgd. Zo zijn er water- en sportdrankpunten neergezet op bepaalde punten van de looproute en is het Rode Kruis aanwezig voor eerste hulp.
Voor zowel beginners als gevorderden is Alphen aan den Rijn de perfecte plek om te bewegen en te genieten. Inschrijven kan t/m 18 februari 2022. Met elkaar maken we er op 13 maart 2022 weer een echt hardloopfeest van. Schrijf je in via: https://www.20vanalphen.nl/inschrijven.html
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl