Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

SV FRIESLANDBUSREIS 25e TEUTOLAUF

Beginnend op Zaterdag 15 oktober 2022 14:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: trailrun
Hits: 951
Hallo loopvrienden,
dit jaar organiseren we echt voor de laatste keer een busreis naar de prachtige Teutolauf in Lengerich in Duitsland.

Ook de Teutolauf viert dit jaar een jubileum en mede daarom besloten om nog 1 keer i.s.m.Birwa Tours uit Damwoude deze loop/wandelreis te organiseren.

Voor diegenen die hier nog nooit zijn geweest,hierbij enige info over de loop en de reis.

De Teutolauf is voor een groot een trailrun door het prachtige Teuteburgerwoud.Het parcours is zo nu en dan verhard en vlak ,maar er zijn ook veel onverharde stukken en diverse pittige heuvels.

Voor iedereen is er een afstand, 6 ,12 en 29 km.Tevens is er een wandelroute van 12,5 km. Ook zijn er prijzen te winnen in de diverse leeftijds categorien. Naast het sportieve aspect is vooral de gezelligheid van deze reis en loop voor velen een reden om hier naar toe te gaan.

Op www.teutolauf.de staat alle info over de loop en hoe je moet inschrijven.Dit dien je zelf te doen.

Kosten voor de bus zijn 21 euro per persoon.Hier een korte reisbeschrijving.

Om 8.30 uur vertrekken we uit Damwoude en gaan we via Leeuwarden (9.00 ) naar Heerenveen (9.30 ),vervolgens naar Steenwijk (9.50 ) om tenslotte rond 12.00 uur aan te komen in Lengerich. Vanaf 14.00 starten de diverse afstanden. Om 18.30 uur verlaten we Lengerich weer en zijn we om 22.00 uur weer terug in Damwoude.

Lijkt het je leuk om mee te gaan,geef je dan op via bullebakjes@chello.nl. Geef tevens aan hoeveel personen en waar je wilt opstappen.Er kunnen maximaal 54 personen mee. We verwachten dat,gezien de reacties ,de bus snel vol zal zijn.Dus geef je snel op.

T.z.t.ontvang je een nieuwsbrief met nadere info.

Sportgroet,namens SV Friesland, Duco Zijlstra
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl