Oerdroprunn Ureterp

Beginnend op Woensdag 19 mei 2021 18:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 4 em
Hits: 228
Dit jaar lekker fit op het Oerrock festival?
Na een succesvolle eerste editie OERdroprun in 2019 zijn we nog enthousiaster geworden en zitten we alweer vol nieuwe ideeën voor de 2de editie op 20 mei 2020! Ook dit jaar mogen we tijdens de OERdroprun weer supergave Oerrock prijzen uitreiken aan de winnaars in de groepen mannen/vrouwen in 4 leeftijdscategorieën.

Vertrek eerste bus naar de startlocatie zal om 18.30 uur zijn. Voor de kinderen organiseren we dit jaar opnieuw in samenwerking met het CIOS te Heerenveen een kidsrun op de voetbalvelden van VV Oerterp. Aanvang 13.00 uur.

** Nieuw dit jaar! **
De OERdrop ouder en kind run. Dit belooft een gezellige en spannende run te worden die gezamenlijk door ouder en kind (zwemdiploma verplicht) afgelegd kan worden. Winst in deze run kan ook nog een mooie duit voor een sportvereniging binnen Ureterp, Frieschepalen, Wijnjewoude, Bakkeveen of Siegerswoude opleveren. Aanvang 15.30 uur.


Waarom tijdens het Oerrock festival?
Wij Evelien Lap en Andrea Jongstra zijn jaarlijks op het Oerrock festival te vinden. We houden wel van een biertje, maar willen ook graag fit zijn. Tijdens het lopen van een andere run fantaseerden we samen hoe een run er in ons eigen dorp uit moest komen te zien. Het idee was geboren en nadat we deze fantasie gedeeld hadden met Sietze Boonstra (voorzitter Oerrock) konden wij deze fantasie waarmaken.

Wil je op de hoogte blijven houdt dan onze website in de gaten of volg ons via Facebook.

Kalendercoördinator

janDe kalendercoördinator van de Atletiekunie voor Noord-Nederland is Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie.

Voor vragen/opmerkingen m.b.t. de kalender kunt u contact met hem opnemen via: info@hardlopendnederland.nl

logo atletiekunie

Statistieken

Vandaag499
Gisteren530
Deze week1591
Deze maand12743
Totaal1857845
Topdag 24-01-2018 : 1949
Nu online 5
© 2018 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl