Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

ColduVamrun Drenthe

Beginnend op Zaterdag 3 september 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, Challenge
Hits: 270
De ColduVamrun is het hoogste hardloopevenement van Nederland. Op zondag 5 september 2021 gaat de 1e editie van start met max 900 lopers . De ColduVamrun wordt georganiseerd op het hoogste punt van Drenthe welke wel 42 meter hoog is!
Om deze run dit jaar te kunnen verwezenlijken, hebben zij een vaste route uitgezet met een afstand van 2,5 km waarbij de deelnemers in 1 ronde 2 keer de klim maken van 42 meter. De deelnemers krijgen de gelegenheid om in 1 uur tijd zoveel mogelijke rondes te lopen met de daar bij behorende hoogte meters.
Ieder startvak bied plaats voor 150 lopers.
Met het deelnemen steunt u een actie voor kika.
Let op: bij deze editie doen er max 900 deelnemers mee!
Wacht niet te lang en schrijf je nu in!
https://inschrijven.nl/form/2021090551099
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl