Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

KLM Urbantrail Leeuwarden

Beginnend op Zondag 11 september 2022 00:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Friesland, 5 km, 10 km, Challenge
Hits: 740
KLM URBAN TRAIL LEEUWARDEN
De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Leeuwarden niet anders.
Tarief (5 of 10 km)
Tarief inclusief ontbijt € 26,50
Daginschrijving € 30,00
Let op: dit jaar kun je het parcours enkel hardlopend afleggen.
Naam: KLM Urbantrail
Datum: 2021-09-12
Locatie: Leeuwarden
Aanvang: 00:00 (in waves)
Website: https://groningenurbantrail.nl
Afstand: 5000
Afstand: 10000
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl