Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Singelloop Hollandscheveld

Beginnend op Zaterdag 20 augustus 2022 18:45
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, 1-4 km, 5 km, 10 km
Hits: 515
Na een jaar afwezigheid kunnen we jullie met veel plezier meedelen dat Singelloop Hollandscheveld DOORGAAT!!!?
Als de situatie met corona niet verslechterd is het de bedoeling dat de Singelloop wordt gehouden op zaterdag 21 augustus.
Exacte tijden volgen nog.
We hopen dat we veel enthousiaste lopers kunnen begroeten!
Wij als organisatie zijnde kijken er in ieder geval naar uit en gaan ons best doen om weer een goed georganiseerde loop te houden!!
Dus hopelijk tot 21 augustus!
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl