Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Nunspeetse Heideloop -Elspeet

Beginnend op Zaterdag 3 september 2022 08:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Challenge, Gelderland
Hits: 97
Nunspeetse Heideloop - 4 september 2021
De Nunspeetse Heideloop gaat onder voorbehoud van de corona maatregelen en de vergunningverlening door op zaterdag 4 september 2021. De organisatie zet vanwege de nog geldende anderhalvemeter afstandregel volledig in op een wandelevenement. Het hardlopen hopen wij volgend jaar weer op een normale wijze te kunnen aanbieden.

Ondanks alle omstandigheden hopen wij samen met u een mooie wandeltocht te kunnen organiseren. De start en finish is zoals gebruikelijk op de Speelweide Stakenberg te Elspeet.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten. Voor meer informatie adviseren wij u de website en facebookpagina in de gaten te houden.

De Nunspeetse Heideloop is een jaarlijks hardloop- en wandelevenement dat voor het eerst gehouden is in 2009. Initiatiefnemer is de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet. Door een groeiend aantal deelnemers, sponsors en vrijwilligers krijgt de Nunspeetse Heideloop steeds meer naamsbekendheidGenieten tijdens de Heideloop van de omgeving
Tussen de twee grootste kernen van de gemeente Nunspeet liggen uitgestrekte heidegebieden, omzoomd door bossen. Deze schitterende omgeving is een uitstekende entourage voor een wandeling of om een stuk hard te lopen. De zandpaden en het iets geaccentueerde terrein maken het geheel tot een uitdaging. Rond de tijd van de Heideloop zijn de paarse, bloeiende heidevelden op zijn mooist.

Op de dag van de Nunspeetse Heideloop maakt de schaapskudde van de gemeente Nunspeet plaats voor de mens. Kom en doe mee en geniet van onze prachtige natuur.
fotoslider01

Heideloop
4 september 2021
Wandelen
10, 15 en 25 km
Deelname kost €6,50
Wandelbondleden krijgen €1,- korting
Start tussen 08.00 en 10.00 uur
Binnenkomst uiterlijk 16.00 uur

Snel naar:
Home
Uitslagen
Inschrijven
Sponsoren
Contact
Starttijden
Hardlopen (gaat 2021 niet door)

5 km: 09.30
10 en 15 km: 10.30


Wandelen
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl