Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Night to lightrun Sneek

Beginnend op Zaterdag 22 oktober 2022 21:00
Categorie├źn: Friesland, 5 km, 6-9 km
Hits: 213
tichting Night To Light Run organiseert in samenwerking met Sportvereniging Friesland en Valk Event Productions de Night To Light Run White Edition.

Op zaterdag 23 oktober 2021 is er een nieuw uniek hardloop- en wandelevenement in de mooie omgeving van Sneek. Het parcours staat garant voor een groot spektakel van veel muziek, dans, vuur, spectaculaire lichtshows, projecties en na afloop een gezellige afterparty (hierover volgt later meer informatie).

Bij de Night To Light Run White Edition kun je kiezen uit de afstanden 5 en 7.5 kilometer. De afstanden kun je wandelend of hardlopend afleggen.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl