Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Noordkop/Helderse Vallei Trailrun Den Helder

Beginnend op Zaterdag 8 oktober 2022 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Noord-Holland, trailrun
Hits: 394
ZATERDAG 9 OKTOBER 2021 VAN 09:00 UTC+02 - 13:00 UTC+02
Noordkop/Helderse Vallei Trailrun
Gratis · De Helderse Vallei
Details
Evenement van Sv Noordkop atletiek
De Helderse Vallei
Duur: 4 uur
Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten
Eerste editie van de Noordkop/Helderse Vallei Trailrun!
Voor alle lopers die van ongebaande paden houden en voor de lopers die willen kennismaken met de charme van een Trailrun organiseert Noordkop Atletiek voor de eerste keer op zaterdag 9 oktober een Trailrun in de mooie omgeving van de Helderse Vallei.
(Afstanden: 8,5 km en 23 km, resp. 5 en 10 euro.)
Er is gekozen voor een gefaseerde start omdat nog niet zeker is dat alle maatregelen m.b.t. het COVID-19 virus worden versoepeld. Dat houdt in:
• Alleen deelname op voorinschrijving (t/m zo. 3 oktober) via de website Noordkop Atletiek; de starttijden worden per mail aan de deelnemers bekend gesteld.
• Deelnemers die samen willen starten, maken dat bij inschrijving bekend via wegsecretariaat@noordkopatletiek.nl.
• Startnummers kunnen vanaf 20 minuten voor de vermelde start tegen contante betaling worden opgehaald bij het bezoekerscentrum van de Helderse Vallei.
• Er is dus geen na-inschrijving op de dag zelf!
• Deelnemers dienen zelf een drinkbeker mee te nemen voor het drinken onderweg.
Vanwege de veiligheid van de deelnemers hebben we ervoor gekozen om een maximale deelname te hanteren: 35 voor de lange afstand en 65 voor de korte.
Deelnemers krijgen een startnummer van de organisatie en zijn verplicht deze te dragen zodat ze voor handhavers herkenbaar zijn als deelnemer van de Trailrun.
Bij bereiken van de finish of vroegtijdig beëindigen van deelname, nummers weer inleveren bij het secretariaat. Finish van de laatste deelnemer wordt ongeveer 13.00 uur verwacht.
Houd de duinen schoon en dump uw afval op de daarvoor bestemde plek!
Na afloop ontvangt u een herinnering. Veel succes!
Meer info en inschrijven:
https://noordkopatletiek.nl/.../compo.../dpcalendar/event/42
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl