Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

hardloopevenement op en rond de VAMberg Wijster

Beginnend op Zaterdag 12 november 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Drenthe, 5 km, 10 km
Hits: 376
Op zaterdag 13 november 2021 organiseert de loopgroep Beilen een hardloopevenement op en rond de VAMberg over een vrijwel geheel verhard parcours met een lengte van 5 km en 10 km. Een heel klein gedeelte gaat over een sintelpad en een single track. Er kan worden gekozen om 1 ronde (5 km; 52 hoogtemeters) of 2 ronden (10 km; 104 hoogtemeters) te lopen. Het parcours gaat elke ronde 2x omhoog. De start en finish vinden plaats nabij de parkeerplaats bij kiosk “het Blinkertje”.

Parkeren is mogelijk op de vaste parkeerplaats bij de kiosk. Er is nabij het parcours optioneel parkeergelegenheid als de vaste parkeerplaats vol is. De route naar deze parkeerplaats zal door middel van bewegwijzering worden aangegeven. Parkeren langs de toegangsweg naar de bestaande parkeerplaats is niet toegestaan.

We hebben met de uitbaters van het “Blinkertje” afspraken gemaakt over de catering. Er is dus gelegenheid om ter plekke iets te eten en/of te drinken binnen de geldende Corona maatregelen.

Er is geen of zeer beperkte kleedgelegenheid. Douchen is niet mogelijk.

Aanmelden is alleen mogelijk via voorinschrijving op www.inschrijven.nl tot zondag 07 november om 24:00 uur. Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 200. Je kunt hiervoor bovenstaande knop gebruiken.

Wij hopen op een grote opkomst en heten jullie graag welkom op zaterdag 13 november. Mochten er nog vragen zijn m.b.t. de organisatie dan kunnen jullie natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar wedcie@loopgroepbeilen.nl. We zullen de vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Datum: zaterdag 13 november 2021

Starttijden: 5 km en 10 km starten gelijktijdig om 11:00 uur

Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt voor beide afstanden € 7,50.

Parkeren: Parkeergelegenheid zal aangegeven worden d.m.v. bordjes.

Startnummers: De startnummers zijn op de wedstrijddag tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd af te halen bij de wedstrijdorganisatie op de parkeerplaats bij het “Blinkertje”.

Prijzen: Er zijn prijzen voor de eerste 3 lopers op beide afstanden; zowel bij de dames als bij de heren. Er is geen indeling naar leeftijdscategorieën.

Parcours: Het parcours is niet helemaal afgesloten voor het overige verkeer. Er wordt een klein stukje over de openbare weg gelopen. Er is op deze weg weinig of geen verkeer, maar er gelden dus wel de normale verkeersregels. Houd hier rekening mee. Blijf zoveel mogelijk rechts lopen.

Corona: Uiteraard zijn de op 13 november geldende algemene Coronamaatregelen van toepassing. Zijn hierdoor extra maatregelen nodig voor de organisatie van de wedstrijd, dan worden jullie hiervan via de website op de hoogte gehouden. Dus kijk regelmatig op de website van de Loopgroep Beilen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Adres: VAMberg, Vamweg 5 9418TM Wijster
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl