Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Leersumse Veld Trail (Winter)

Beginnend op Zondag 5 maart 2023 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: trailrun
Hits: 379
ZONDAG 6 MAART 2022 VAN 09:00 UTC+01 - 17:00 UTC+01
Leersumse Veld Trail (Winter)
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Details
Evenement van Leersumse Veld Trail, Trailrunning Community en Trail Events
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Tickets
trail-events.com/nl-leersumse-veld-trail-winter
Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten
De 10km en 20km trail afstanden van onze winter Leersumse Veld Trail wordt georganiseerd op zondag 6 maart. Veel afwisseling in single tracks, zandpaden en bospaden. Prachtige natuur in een uniek gebied op de Utrechtse Heuvelrug.
We starten opnieuw bij onze partner Molecaten Park Landgoed Ginkelduin en deelnemers kunnen daar natuurlijk reserveren voor een heerlijk weekend.
We zijn aan het kijken of we een extra Ultra afstand op zaterdag kunnen organiseren en zijn leuke extra verrassingen aan het voorbereiden.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl