Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Graef Castricum Trail

Beginnend op Zondag 13 november 2022 07:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0342470991
Categorieën: Noord-Holland, trailrun
Hits: 273
6-11-23-35 en ultra 60 km
Graef Castricum Trail

Datum

14 november 2021

Starttijd

7:00

Eindtijd

16:00 uur

Afstanden

6, 11, 23, 35 en Ultra60


LOCATIE


Naam locatie

AV CASTRICUM

Adres

Zeeweg 4

Postcode

1901 NZ

Plaats

Castricum

Provincie

Noord Holland


Organisatie


Organisatie

Cairn Trails & Adventures

KVK nummer

Cairn Trails & Adventures


Contactpersoon


Contactpersoon

Robin Kinsbergen

E-mail

info@cairnadventures.nl

Website

info@cairnadventures.nl

Telefoonnummer

0342470991
Overige informatie evenement


Overige informatie evenement

ussen Wijk aan Zee en de Schoorlse Duinen ligt ruim 7.300 hectare duingebied, het Noordhollands Duinreservaat. De diversiteit en afwisselende omgeving van dit gebied maakt het tot een prachtig decor voor een nieuwe trail van de organisatie van o.a. de Vuurtorentrail en de Veluwezoomtrail. Het gebied kent een omvangrijke geschiedenis en een aantal bekende adellijke heersers zoals Koning Willem I en de Graef van Egmond. De Graef Castricum Trail is dan ook een adellijke knipoog naar deze geschiedenis. Het Noordhollands Duinereservaat is een belangrijk waterwingebied voor Noord Holland en wordt beheerd door PWN.

De Graef Castricum Trail neemt je op zondag 14 november 2021 over verschillende afstanden: Kidstrail – 6 km – 11 km – 23 km – 35 km en GPX ULTRA 60 – Cani Trail 6 km – Cani Trail 11 km – Cani Trail 23 km – WALK 23 en 35 km – mee over het strand, door de duinen, langs de meren en het bos van Castricum en omgeving.

De diversiteit in ondergrond, een flink aantal ‘single tracks’ en verschillende duinen en heuvels maken de trail zowel uitdagend als mooi. Ook hier kunt u de stoere kidstrail door een mooi stukje duingebied verwachten.

Facebook-link

https://www.facebook.com/Castricumtrail
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl