Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Wijckloop Trail Wijk aan Zee

Beginnend op Zondag 29 januari 2023 08:00
Geplaatst door Jan Kooistra
0342470991
Categorieën: Noord-Holland, trailrun
Hits: 411
Evenement van WijckloopTrail en CAIRN Trails and Adventures
cairnadventures.nl/trail/wijckloop-trail
De Wijckloop laten voortbestaan. Dat was de opzet van InHolland studenten Sportkunde in samenwerking met de organisatie van avontuurlijke hardloopevenementen door de natuur, Cairn Trails & Adventures. En dit is gelukt, we zijn blij jou te kunnen verwelkomen aan de start van de 12e editie, zondag 30 januari 2022.
De Wijckloop, ooit begonnen in 2010 als hardloopevenement heeft alle ingrediënten voor een fantastische Trailrun in Noord Holland op het terrein van PWN. Met respect voor de wedstrijdnaam is gekozen voor de WijckloopTrail.
Het parcours voldoet aan de vereisten door 99% onverhard terrein te kunnen bieden in afwisseling van strand, duinen, bos, paden en single-tracks. Garantie voor een unieke natuurbeleving tijdens jouw gekozen afstand.
TRAIL is een zelfvoorzienende hardloop discipline. Wijziging hierdoor is de opzet van verzorgingsposten in vergelijk met de Wijckloop als hardloop evenement.
Schrijf je in voor:
- Kids Trails
- 5 km Trimloop Trailrun
-10 km Trimloop Trailrun
-16 km Trimloop Trailrun
-16 km WALK
-31 km Trimloop Trailrun
Zoals je van alle Cairn Trails mag verwachten bieden we alleen unieke routes aan, dus 1 unieke ronde over alle afstanden.
#cairntrails #steenmannetjes #cairnadventures #cairntravel #kusttrai
Facebook-link
https://www.facebook.com/WijckloopTrail
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl