Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

logoHN
Naamloos 1 Black

Rondje Thermen Bussloo

Beginnend op Zaterdag 18 december 2021 20:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: 1-4 km, 6-9 km
Hits: 66
Evenement van Rondje Thermen Bussloo
Strandhuys De Enk
In 2018 is voor het eerst een magisch verlichte ‘Christmas Night’ walk en run georganiseerd op Bussloo. En het was in alle opzichten magisch! Dit jaar wordt op zaterdag 18 december de derde editie van Christmas Night Rondje Thermen Bussloo georganiseerd.
WANDELEN OF HARDLOPEN
Je kunt kiezen uit een route van 3 of 7,5 kilometer, zowel voor wandelen als hardlopen. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren en kun je indien gewenst even bijkomen bij de koek en zopie-tent. Na afloop kun je bij Strandhuys de Enk meefeesten bij de afterparty!
Bij het hardlopen hebben we een tijdwaarneming en de uitslagen worden opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat! Bovendien ontvangen de 3 eerst aankomenden op beide afstanden(dames en heren) een kerstpakket. De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat ook zij hun deelname later kunnen terugvinden! De routes gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden.
PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zaterdag 18 december 2021
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: recreatiegebied Bussloo, start en finish nabij Pitch&Putt Golf Bussloo.
Inschrijfgeld bedraagt € 12,50.
Parkeren kost € 3,- en kan via ingang 3 bij Bussloo. Uitrijkaarten zijn online verkrijgbaar en op het evenement zelf.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl