Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Wijthmenerplas. Zwolle

Beginnend op Zaterdag 12 november 2022 09:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Overijssel, crossloop
Hits: 832
Evenement van BB - lopers
Wijthmenerplas
Tickets
inschrijven.nl/form/2021111321420-nl
Openbaar · Iedereen op Facebook en daarbuiten
Na de eerste succesvolle editie organiseren we in het 2e weekend van November wederom de 1e cross van de Gelders Overijsselse Cross competitie. Wederom een samenwerking tussen AV PEC 1910 en de BB-lopers.
-Alle info ook terug te vinden op https://www.bblopers.nl/gok-cross-av-pec-bb-lopers
- Crossen zoals het bedoeld is, geen veredelde bosloop, maar draaien, keren, heuveltjes, zand en af en toe even bijkomen op wat grasstroken.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl